Pituushyppääjä Daria Klishina on monella tapaa erikoinen yleisurheilija. Kenttien kaunistus oli ainoa venäläisurheilija, joka sai luvan kilpailla Rion olympialaisissa, hänellä on taskussa MM-hopeamitali ja kaksi EM-hallikultaa sekä Instagramissa lähes 400 000 seuraajaa.

Ihailijoita riittää, eikä sinänsä ihme kun kyseessä on näyttävä urheilija, mutta yksi näistä ylitti soveliaisuuden rajat kertoheitolla.

– Sain tarjouksen ryhtyä seuralaiseksi. Viesti tuli tuntemattomalta henkilöltä Yhdysvalloista, suorana viestinä. Siitä on jo useampi kuukausi, korkeintaan puoli vuotaa. En osannut odottaa mitään sellaista, Klishina muistelee Sports.ru -sivustolla.

– En ole sellainen ihminen, joka kiroilee toisille, joten vastasin vain ’sorry, en ole kiinnostunut tästä tarjouksesta’.

Tarjouksen esittäjä ei kuitenkaan luovuttanut niin helpolla, vaan kehotti kuuntelemaan vielä ehdot ja ennen kaikkea hänen tarjoamansa summan.

– Summa oli suuri, todella suuri. Se oli 200 000 dollaria kuukaudessa. Ajattelin silloin ’näytänkö tosiaan naiselta, joka suostuisi johonkin tällaiseen?’, Klishina totesi ja jätti asian sikseen.