Perjantaista alkaen Elisa Viide Viaplayssa saa ensi-iltansa kuusi viikoittaista videopodcastia urheilusivusto The Athleticilta. ”The Athleticin laatujournalismi on nauttinut suurta menestystä kansainvälisesti. Uusi yhteistyö The Athleticin ja NENT Groupin välillä täydentää täydellisesti useita Viaplayn suosittuja urheiluoikeuksia”, sanoo SP SVOD NENT Group, Joakim Friberg.

The Athletic, jonka perustivat vuonna 2016 Alex Mather ja Adam Hansmann, on maailmanlaajuinen tilauspohjainen urheilusivusto. Maailman suurimman urheiluuutishuoneen myötä The Athleticin yli 450 päätoimista kirjailijaa, toimittajaa ja tuottajaa tuottavat ainutlaatuista sisältöä urheilumaailman suurimmista hetkistä ja yli 200 seurasta ja joukkueesta ympäri maailmaa.

The Athletic esittäytyy nyt suomalaiselle urheiluyleisölle Elisa Viihde Viaplayssa vähintään kuuden viikoittaisen videopodcastin voimin. Aiheina podcasteissa ovat mm. NHL, Valioliiga ja baseball. Ja juuri sopivasti uuden kauden kynnyksillä ensi-iltansa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa saa myös The Athletic Football Show, jossa juontaja Robert Mays keskustelee alan terävimmän reportterin ja asiantuntijoiden avulla NFL:n tärkeimmistä uutisista.

”Viaplay on v, kun otamme tämän merkittävän askeleen tuomalla videoversioita The Athleticin uskomattomista podcasteista useammalle fanille ympäri maailmaa”, sanoo The Athleticin audiopäällikkö Andrew Wasserman.

The Athletic videopodcastit Viaplayssa

The Athletic Football Show: The Athleticin lippulaivajalkapallopodcast kattaa NFL:n suurimmat puheenaiheet ja viimeisimmät uutiset. Robert Maysin seuraan liittyy maailmanluokan NFL-kirjoittajia ja -analyytikoita, jotka kertovat kiinnostavimmat NFL- tarinat sekä kentältä että kulissien takaa.

The Athletic Hockey Show: The Athleticin lippulaivajääkiekkopodcastissa esiintyvät Ian Mendes, Craig Custance, Pierre LeBrun, Hailey Salvian, Sean Gentille ja Sean McIndoe sekä The Athleticin NHL-kirjoittajat, jotka toimittavat ennakkonäytöksiä viikon parhaista otteluista, liigan sisäpiiriläisten haastatteluja, analytiikkaa ja paljon muuta.

The Athletic Football Podcast: The Athletic Football Podcastia isännöivät Mark Chapman ja Dan Bardell. Vieraina kuullaan mm. David Ornsteinin ja Adam Craftonin kaltaisia asiantuntijoita. Liity mukaan, kun he vievät sinut suurimpien tarinoiden sisään ja tuovat seuraajilleen eksklusiivisia uutisia kulissien takaa.

David Ornstein Show: David Ornstein sukeltaa Valioliigan vakuuttavimpien tarinoiden pariin ja tarjoaa syvimmän oivalluksen ja lähimmän pääsyn, kuten vain hän voi.

The Athletic Baseball Show: The Athleticin lippulaiva baseball-podcastissa on pelin parhaita kirjoittajia ja ajattelijoita, jotka kokoontuvat neljäksi päiväksi viikossa opastamaan sinua Major League Baseball -kauden läpi. Huhuja, analytiikkaa, triviaa, prospekteja ja kuumimpia haastatteluja.

Phil Hay Show: The Athleticin Phil Hay liittyy Dan Moylanin ja Michael Normantonin seuraan tuodakseen asiantuntijatietoa Elland Roadin ja Leeds Unitedin viimeisistä kuulumisista.

Lähde: Tiedote