Vapaaottelun UFC:n Hall of Fame sai täydennystä Las Vegasissa, kun Jon Jonesin taannoinen ottelu nostettiin mukaan sarjan kunniagalleriaan. Jones oli itse paikan päällä ja saattaa viipyä pidempäänkin, sillä vain muutama tunti myöhemmin Jones löysi itsensä poliisin säilöstä.

Jonesia syytetään ainakin kotiväkivallasta, liikennerikkomuksesta ja petoksesta. Hän pysyy kiinniotettuna ja hänen on määrä astella tuomarin eteen ensi kertaa lauantaina.

UFC-pomo Dana White ei ollut isommin yllättynyt tapahtumien saamasta käänteestä.

– On hankala tuoda tätä kaveria Las Vegasiin, oli syy mikä hyvänsä. Tämä kaupunki ei ole hyväksi Jon Jonesille ja tässä sitä taas ollaan, White totesi ESPN:lle.

– Tämä ei ole enää shokki, vaan melkein odotettua. Emme voi tuoda häntä edes 12 tunniksi Las Vegasiin liittääksemme hänet Hall of Fameen. Se on ongelma. Kaverilla on paljon demoneita päänsä sisällä, todella paljon.