Benedek Oláh jäi niukasti mitalipelien ulkopuolelle Qatarin Dohassa järjestettävässä pöytätenniksen WTT Star Contender -kilpailussa.

Tasaisessa ja tasokkaassa puolivälierässä maailmanlistalla sijalla 22 oleva eteläkorealainen Lee Sangsu oli Oláhia vahvempi erin 1-3 (13-11, 6-11, 8-11, 7-11). Suomalainen hallitsi ottelun alkua, mutta jäi toisen erän alun jälkeen takaa-ajajaksi kuusinkertaista MM-mitalistia ja kaksinkertaista olympiakävijää vastaan.

– Peli ei ollut ihan rentoa kuin edelliset täällä, enkä saanut samoja tehoja irti. Ensimmäisessä erässä tajusin, että jos pelaan samalla tavalla niin tämäkin hoituu. Käsi, olkapää ja lonkka olivat jo vähän väsyneitä. Menin helppoihin virheisiin ja toki kaveri pelasi todella hyvin, Oláh summasi perjantain puolivälierän.

Suomalainen pelasi Qatarissa ehjimmän kansainvälisen turnauksensa sitten 2016 EM-kisojen jaetun viidennen sijan sekä saman vuoden Nigerian Openin voiton jälkeen. Dohan kruununa uran kovin voitto maailmanlistan 12:ntena olevasta Etelä-Korean Woojin Wangista.

– Olisi ollut kiva pelata semeissä ja jopa finaalissa, mutta en missään nimessä ole pettynyt. Tämä oli joka tapauksessa hyvä turnaus, Oláh kertasi.

Lähde: Pöytätennisliiton tiedote