Synkkä uutinen: Suomalaistähden EM-kisat ohi

© Kuva: Juha Tamminen

Käynnissä olevien miesten lentopallon EM-kilpailujen Suomen joukkueeseen tulee yksi muutos. Loistavat Pohjois-Makedonia ja Espanja pelit pelannut passari Eemi Tervaportti joutuu loukkaantumisen takia jättämään loppukisat pelaamatta.

Tervaportin etureidessä on repeämä, joka estää hänen pelaamisen. Vamma syntyi Espanja-pelin kolmannessa erässä syöttötapahtumassa.

– Eihän tämä todellakaan ollut sellainen tapa, jolla kuvittelin EM-kotikisojen loppuvan. Haluan kiittää suomalaisia lentopalloihmisiä meiningistä, joka Hakametsään on jo tässä vaiheessa luotu. Olemme hyvässä tilassa, joukkue pelaa erinomaista lentopalloa. Tulta päin, Tervaportti lähettää terveisensä.

Tervaportin tilalle joukkueeseen tulee Akseli Lankinen. Koko kesän Veljesten mukana treenannut Lankinen lentää jo maanantaina seurajoukkueestaan Belgiasta Tampereelle ja testiprotokollan kautta hän liittyy ryhmään tiistaina Alankomaat-otteluun.

Päävalmentaja Joel Banks on todella pahoillaan Tervaportin tilanteesta.

– Tämä on todella harmittava tapahtuma, mutta nämä vain kuuluvat urheiluun. Todella suuri kiitos Eemille kaikesta tämän kesän tapahtumista ja valtavasta panoksesta joukkueeseemme.

Banks ottaa samalla Lankisen enemmän kuin ilolla vastaan joukkueeseen.

– ”Aksu” oli samalla sekunnilla valmis tulemaan mukaan, kun otin yhteyttä. Hän on ollut yksi meistä koko kesän ja on upea saada hänet mukaan kisaryhmään.

Lähde: Lentopalloliiton tiedote


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004