Pesäpallon miesten Suomen mestaruus palasi Tampereelle liki 80 vuoden odotuksen jälkeen, kun Manse PP voitti ratkaisevassa finaalissa sunnuntaina Kouvolan Pallonlyöjät jaksovoitoin 1-0. Tamperelaiset ottivat mestaruudesta ilon irti.

Ratkaisu tuli Manse PP:lle tyypillisesti ulkopelin kautta, sillä KPL jäi juoksuitta viimeisessä finaalissa. Sisäpelin kanssa manselaisilla on ollut haasteita läpi kesän ja epäilijöitä on matkan varrella riittänyt. Nyt nämä saivat komeasti nenilleen.

Joukkue osoitti hienoa yhtenäisyyttä ratkaisuhetkillä. Selvimmin sanoin asian puki lujalyöntinen ja -luonteinen Juuso Myllyniemi.

– Ihmiset ovat paljon huudelleet, miten tällainen porukka voi pärjätä ja olla yhtä. Tämä on heille kaikista paras p**seennäyttö, Myllyniemi latasi Aamulehdelle.

– Joukkueemme on ollut älyttömän hieno. Me olemme todella tiivis porukka. Kaikki saavat sanoa kopissa asioita ja olla omia itsejään. Meillä ei ole ollut minkäänlaisia konflikteja. Jos olisi ollut, tuskin olisimme voittaneet jotain näin suurta.