Britanniassa poltettiin viime vuonna 5G-tukiasemia koska netissä kiersi salaliittoteoria, jonka mukaan 5G-radioaallot heikentäisivät jollakin tapaa ihmisten immuunijärjestelmää ja tätä kautta se olisi syyllinen koronaviruksen leviämiseen.

Myös nyrkkeilytähti Amir Khan on kohauttanut erikoisilla viesteillä. WBA-liiton ylemmän kevytsarjan maailmanmestari latoi paksuja salaliittoteorioita koronavirukseen liittyen. 34-vuotias avautui sosiaalisessa mediassa seuraajilleen.

– En usko taudin olevan lähtöisin Kiinasta. Se on vale. Ihmisten väitetään syöneen käärmeitä ja lepakoita. Mitä hevonpaskaa tämä on? Uskotteko te muka tätä? Minä en, Khan toteaa.

Kaikkien saatavilla olevasta luotettavasta tiedosta huolimatta Khan pelkää 5g:n ajavan ihmiskunnan turmioon.

– Uskotteko todella, ettei rakennettavilla 5G-mastoilla ole jotain tekemistä tämän kanssa? Tällä voidaan hallita väestönkasvua, päästä eroon monesta meistä. Varsinkin, kun tämän (koronaviruksen) sanotaan olevan vaarallinen vanhoille ihmisille, Khan selittää.

Khan on voittanut ammattilaisena 34 ottelua, niistä 21 tyrmäyksellä. Hän on voittanut kaksi MM-vyötä. Tappioita on ainoastaan viisi.