Entinen Miss Universum Olivia Culpo tunnetaan paitsi somevaikuttajana myös amerikkalaisen jalkapallon NFL:n supertähti Christian McCaffreyn poikaystävänä. Kun pari viikkoa sitten NFL-kauden avauksessa McCaffreyn Carolina Panthers kohtasi New York Jets, Culpolla jännitys tiivistyi.

Kyse ei ollut vain kauden alkamisesta, vaan ennen kaikkea siitä että vastapuoli Jetsin riveissä pelaa Culpon sisaren Sophien poikaystävä Braxton Berries. ”Battle of boyfriends” sai Olivia innostumaan jo ennakkoon.

– Haluan kummankin voittavan. Mahdollista? Rakastan näitä molempia poikia, mutta Sophie, vakavasti, pidä housut jalassasi, Culpo kuittasi Instagramissa sisarelleen.

Kummalla housut pysyivät paremmin jalassa, sitä voi kenties päätellä lopputuloksesta. Panthers voitti ottelun 19-14.

(jos upotus ei näy, klikkaa tästä)