Ola Wenström on Ruotsissa erittäin tunnettu tv-kasvo hänen vedettyään peräti 13 vuoden ajan Viaplayn urheilulähetyksiä. Piste uralle tuli kuitenkin ikävällä tavalla juuri ennen kuin Wenström olisi muutenkin siirtynyt uusiin tehtäviin.

Ennen viime kevään Mestarien liigan finaalia useampi työtoveri kritisoi Wenströmiä Expressenille ja piste i:n päälle oli Wenströmin peukutus twiitille, joka ei ainoastaan kritisoinut, vaan halvensi hänen pitkäaikaista läheistä kollegaansa Jennifer Kücükaslania, joka lopulta veti Mestarien liigan lähetyksen.

Kücükaslan ei ole aiemmin tapausta kommentoinut, mutta kertoo nyt viimein oman näkemyksensä.

– On selvää että olin pettynyt. Työskenneltyämme niin monta vuotta yhdessä tunsin, että hän kunnioittaa minua työmielessä suuresti, Kücükaslan sanoi Göteborg-Postenille.

– Hän oli yhteydessä tapauksen jälkeen ja sanoi, että se oli virhe häneltä – että hän ei ollut lukenut koko twiittiä ja tykkäsi siitä enempää ajattelematta. Hän pyysi anteeksi ja toki uskoin häntä ja hyväksyin anteeksipyynnön.

Twiitin ydin oli se, että Kücükaslan olisi tehtävässään ”kiintiöpaikalla”.

– ”Hän istuu siellä vain koska on nainen”. Niin ihmiset ajattelevat, mutta ajattelen itse, että olen ainakin päässyt tänne saakka ja saanut mahdollisuuden istua täällä, vaikka olen nainen, vaikka minulla on ulkomaalainen tausta. Se on vaatinut kymmenen kertaa kovempaa työtä kuin jollekulle, jolle tie tänne on viitoitettu valmiiksi.