Snookerin walesilaistähti Mark Williams pelaa parhaillaan Pohjois-Irlannin avoimissa hiukan etiketistä poikkeavilla asusteilla. Williamsilla on vasemmassa jalassaan nimittäin aamutossu. Syy tähän on selkeä ja samalla varsin erikoin.

46-vuotias Williams tunnetaan siitä, että hän suorastaan rakastaa roskaruoan syömistä iltaisin. Tämä ei kuitenkaan ole syynä erikoiseen tilanteeseen, vaan ennemminkin päinvastoin. Jalassa on kovat kivut ja Williams pelaa vahvan lääkityksen voimin.

– Muutama viikko ennen kuin tämä tapahtui, lopetin lihan syömisen ilman sen kummempaa syytä ja elin jokusen viikon kasvisruokavaliolla – ja sitten sain kihdin, maailmanlistan 8. sijalla oleva Williams kertoi Sun Sportille.

Ratkaisu oli pikainen paluu vanhaan ja Williams uskoo tämän myös tehonneen.

– P…at, syön nyt niin paljon lihaa, kanaa ja pekonia kuin haluan. Olen takaisin kebabien parissa, Williams täräytti.

– Tunnen oloni nyt paljon paremmaksi. Pystyn kävelemään melkein normaalisti. Olen nyt toistaiseksi näiden pillereiden varassa kuitenkin. Pidän vasemmassa jalassani aamutossua. En saa kenkää siihen, se on aivan liian tuskallista.