Vapaaottelun UFC:n Hall of Fameen kuuluva Chuck Liddell pidätettiin kotoaan maanantaina perheväkivaltatapauksen johdosta. Paikalle saapunut poliisi totesi fyysistä väkivaltaa tapahtuneen ja Liddell kuskattiin poliisin suojiin.

Liddell julkaisi myöhemmin Instagramissa tiedotteen, jossa hän pyrki selittämään mitä tosiasiassa oli tapahtunut.

– Minä olin uhri viime yön tapauksessa perheemme kotona, kuten tapauksen yksityiskohdat tulevat osoittamaan. Virkavalta kertoi minulle, että vaimoni pidätettäisiin, sillä en vastannut hänen hyökkäykseensä, vaikka sain ruhjeita ja haavoja. Ilmoitin lähteväni vapaaehtoisesti vaimoni sijasta, Liddell kirjoitti.

– Tämä oli yksi monista kerroista, kun olen yrittänyt peitellä perheessä olevaa psyykkisen terveyden ongelmaa julkisuudelta. On tullut tuskaisen selväksi, että tämä ei voi jatkua, sillä yksityiselämämme on nyt päässyt julkisuuteen. Pyydän kunnioittamaan yksityisyyttämme, kun autan luotsaamaan perheemme läpi tämän vaikean ajan.

(jos upotus ei näy, klikkaa tästä)