Cleveland Brownsin D’Ernest Johnson on kulkenut pitkän matkan NFL-liigaan. Hän pelasi ensimmäisen kerran avauksessa tällä viikolla ja sai itse LeBron Jamesilta kehut esityksestään.

Johnson on noussut NFL:ään pitkän tien kautta. Hän jäi ilman varausta vuonna 2018, joten hän meni töihin tonnikalaa pyydystävälle laivalla vuodeksi. Kun uusi AAF-liiga perustettiin vuonna 2019, hän pelasi Orlando Apollosin joukkueessa. Hänen esityksensä siellä kiinnittivät Cleveland Brownsin huomiona, joka teki hänen kanssaan sopimuksen vuonna 2019.

Johnson pääsi ensimmäistä kertaa avaukseen tällä viikolla Denver Broncosia vastaan ja valittiin heti ottelun parhaaksi pelaajaksi. Hän teki ottelussa myös NFL-uransa ensimmäisen maalin.

Hänen esityksensä pelissä oli sitä luokkaa, että jopa LeBron James noteerasi sen ja kehaisi 25-vuotiasta pelaajaa sosiaalisessa mediassa.

– Mitä? LeBron?! Hän on suosikki koripalloilijani, enkä valehtele. LeBron?! LeBron?! Se on jotakin. Uskomatonta. LeBron James, arvostan sitä todella. Se merkitysee paljon, Johnson mietiskeli epäuskoisena kuultuaan Jamesin kehuista.