No huh! Aleksi Valavuori lateli karuja väitteitä Petteri Sihvosesta: ”Pelkuri, paskahousu ja kiusaaja”

© Kuva: Juha Tamminen

Urheiluvaikuttaja Aleksi Valavuori on antanut kärkkäitä mielipiteitä viime aikoina sosiaalisessa mediassa.

Nyt myös kiekkoasiantuntija Petteri Sihvonen sai osansa Valavuoren sanansäilästä.

Valavuori ei pitänyt Sihvosen väitteestä, jonka mukaan kaksikko on väleissä.

– Pakko tähänkin valheeseen on puuttua, Sihvonen alkaa mennä jo todella alas. En ole missään tekemisissä Sihvosen kanssa. Pidän Sihvosta pelkurina, paskahousuna ja kiusaajana, jonka kompetenssi on olematon, sanaili Valavuori.

– En osaa sanoa. Meille suunniteltiin aikoinaan talk showta, tapasimme kerran tuotantoyhtiön tiloissa. Välimme olivat muutaman kk ajan asialliset. En ole ikinä ollut Sihvosen kaveri, en pidä hänestä. Talk shown olisin tehnyt, tarvitsin töitä. Onneksi tein kaiken lopulta itse, jatkoi Valavuori.