Nyrkkeilytähti nousi sankariksi tapettuaan karhun – sitten tipahti ikävä väite, joka asettaa sankaritarinan uuteen valoon

© Kuva: Getty Images

Nyrkkeilijä Ilja Medvedevin tappelu karhun kanssa on puhuttanut viime päivinä Venäjällä.

23-vuotias iskijä on koomassa jouduttuaan tappeluun karhun kanssa Tjumenissa Venäjällä. Medvedev sai puukotettua karhun kuoliaaksi. Eläin oli sitä ennen ehtinyt RT:n mukaan tappaa yhden hänen ystävänsä.

Medvedevin kerrottiin olleen kalastusreissulla kahden muun miehen kanssa. Miehet väittivät palanneensa kalastusreissulta ja epäilevänsä saaliin houkutelleen karhuja.

The Goa Spotlight -sivusto on nyt kuitenkin esittänyt epäilynsä aiheesta. Se kertoo haastatelleensa paikallista metsästäjää Alexander Chusovlyanovia. Tämä epäilee kolmikon tarinaa ja vihjailee miesten olleen mahdollisesti salametsästämässä.

Miehen mukaan kolmikko oli suojelualueelle. Pelkkä sinne meneminen aseistettuna on salametsästystä, koska he eivät pysyneet joella. Chusovlyanov oli valmis odottamaan tutkinnan tuloksia, mutta vihjaili, että miehet saattoivat olla metsästämässä karhua.


Suursuosikki Pietarin SKA:lla täysin järjetön kerroin!

+lisäetu vain Uhmapelaajille!