Superpesiksen ensi kausi pelataan yhtä vähemmällä joukkueella kuin päättynyt kausi Siilinjärven Pesiksen luovuttua paikastaan pesäpallon miesten pääsarjassa. Täydennysmenettelyyn Pesäpalloliitossa ei lämmetty.

Mikäli SiiPen paikka Superpesiksessä olisi täytetty, olisi ensimmäisenä jonossa ollut siilinjärveläisille karsinnassa hävinnyt Oulun Lippo sekä Superpesiksestä suoraan pudonnut Hamina. Paikkaa ei kuitenkaan kummallekaan siis auennut ja Oulussa päätös otettiin rauhallisesti vastaan.

– Kyllä vapautunut Superpesis-paikka olisi meitä periaatteessa kiinnostanut, mutta toisaalta olisi pitänyt pohtia tarkasti, olisimmeko saaneet kasaan joukkueen, jolla olisi voinut Superpesistä pelata, Lipon toimitusjohtaja Mika Lähteenmäki sanoi Kalevalle.

– Ehkä on parempi, että saimme vielä vuoden lisää aikaa kehittää seuran toimintaa kaikilla osa-alueilla. Haluamme lunastaa paikan Superpesikseen pelaamalla.