Robert Helenius voitti Adam Kownackin teknisellä tyrmäyksellä Las Vegasin nyrkkeilyillassa.

Kownacki oli ottelussa selkeä ennakkosuosikki, joten Helenius yllätti monet voittamalla kamppailun jo kuudennessa erässä.

Kownacki ei ollut ainoa, jonka Helenius tyrmäsi. Suomalaisiskijä antoi isän kädestä myös vedonlyöntiyhtiö NordicBetille, joka tarjosi Heleniuksen voitosta parhaimmillaan yli kolmen kerrointa.

Suomalaiset kuitenkin pysyivät Heleniuksen takana. Suomalaisten vedoista peräti 90 prosenttia lyötiin Heleniuksen voiton puolesta. ”Robben” voiton myötä se tarkoitti merkittäviä tappioita peliyhtiölle.

– Kun ottelusta oli vielä lyöty poikkeuksellisen runsaasti vetoja, Heleniuksen nyrkit pudottivat kanveesiin puolalaisen Kownackin lisäksi myös ruotsalaisen peliyhtiön, NordicBetin Ruotsin toimitusjohtaja Mattias Wennerkvist sanoi yhtiön tiedotteessa.