Edis Tatlin (32–3) ja Gianluca Ceglian (17–3–1) välinen kevytsarjan EM-kamppailu järjestetään viimein loppuvuodesta. Nyrkkeilijät nousevat kehään Ruskeasuon liikuntahallissa Helsingissä 11. joulukuuta. Illan aikana nähdään useita muitakin kovatasoisia otteluita.

Tatlin ja Ceglian oli määrä kohdata jo elokuussa, mutta tuolloin Tatlin harjoituksissa saama käsivamma sotki suunnitelmat. Käteen tullut murtuma ei onneksi vaatinut leikkaushoitoa, ja Tatli on jo päässyt palaamaan harjoitussalille.

“Oloni on nyt valmiimpi ja parempi kuin se oli elokuussa. Olisin minä varmaan hoitanut Ceglian jo kesällä, mutta tämä lisäaika on vain tuonut lisää varmuutta tekemiseen. Odotan tosi innolla joulukuuta”, Tatli sanoo

Tatlin valmistautumista johtava valmentaja-manageri Pekka Mäki on tyytyväinen suojattinsa treeneissä esittämiin otteisiin.

“Miehestä näkee, että pitkä odottaminen on ainoastaan lisännyt himoa päästä takaisin tositoimiin”, Mäki sanoo ja jatkaa:

“Cegliakin on näemmä pysynyt aktiivisena, sillä hän ehti otella syyskuussa Nestor Maradiagaa vastaan. Tämä Maradiaga nähtiin elokuussa Suomessa Nourdeen Touren vastustajana. Suomessa mentiin loppuun asti, mutta Ceglia löi ottelun poikki kuudennessa erässä.”

Lähde: Tiedote