Makwan Amirkhani ja Lerone Murphy ottelevat lokakuun lopussa UFC:n höyhensarjan ottelussa.

Amirkhanilla on takanaan vaikeat ajat UFC:ssä, sillä mies on hävinnyt neljästä edellisestä ottelusta peräti kolme.

Murphy taas on voittamaton ammattilaisena. UFC:ssä hän on voittanut kolme ottelua.

Mies on kommentoinut tulevaa kamppailua Caged Minds -podcastissa. Murphy myöntää suomalaisen kohdanneen kovia nimiä, mutta kertoi silti uskovansa tietävänsä, millä tavalla hän hoitaa ottelun itselleen.

– Ottelu on iso minulle. Makwan on tuttu nimi UFC:stä ja otellut parhaimpia vastaan… Tämä on testi minulle siitä, missä itse olen tällä hetkellä. Minulla on kolme ottelua takana (UFC:ssä). Tämä on luultavasti hankalin. Ei vain koska hän on painija, vaan koska hän pystyy myös käyttämään hyvin lukkoja ja kuristuksia hyökkäyksissään. Uskon kuitenkin hoitavani homman, jos pidän sen pystyotteluna.

Amirkhani on ollut UFC:ssä ajoittain vaikeuksissa juuri pystyssä. Matossa mies on ollut varsin mainio.