Kevin Hollandin ottelu UFC Vegas 38:ssa ei viikonloppuna sujunut toivotulla tavalla, mutta vain pari päivää myöhemmin vapaaottelija otti ’selkeän’ voiton pysäyttäessään kotikulmillaan autovarkaan varsin tehokkaasti.

Holland kertoi olleensa ajamassa autollaan, kun parkkialueelta tuli mies jäljessään muutamia muita huutaen, että hänen autonsa varastettiin. Auto varkaineen oli vielä näköpiirissä, joten Holland teki U-käännöksen ja lähti takaa-ajoon.

– Mietin että olen ollut karanteenissa viikon, en päässyt ottelemaan loppuun saakka [viikonloppuna], joten pidetään vähän hauskaa, Holland kertasi The MMA Hourille.

Autovaras miltei kolhi talon seinää ja osui myös puuhun. Auton omistaja oli tässä vaiheessa liittynyt takaa-ajoon ja yhdessä Hollandin kanssa kaksikko sai varkaan autoineen pysäytettyä tämän törmättyä peräkärryyn. Pakomatka jäi lyhyeksi Hollandin napattua miehen kiinni.

Holland iski miestä, kaatoi tämän maahan ja piti paikallaan polvi vatsan päällä ja ’pienellä Khabibin kaulaliinaotteella’.

(Jos upotus ei näy, klikkaa tästä)

Ariel Helwani

@arielhelwani
Earlier this am, like minutes ago, Kevin Holland apprehended a guy who was in the process of stealing someone’s car in his neighborhood, per his coach @cd_powertrain. Chased him down and stayed with him till the cops showed up. instagram.com/cdpowertrain?u…