Yleisurheilun MM-mitalisti ammuttiin kadulle – elämä Etelä-Amerikassa voi päättyä sekunneissa

© Kuva: Getty Images

Ecuadorin yleisurheilussa vietetään surun päivää. Vuoden 2019 yleisurheilun MM-kilpailujen miesten 200 metrin pronssimitalisti Alex Quinonez kuoli väkivaltaisesti perjantai-iltana vain 32 vuoden iässä.

Queen Atletica -sivuston mukaan moottoriajoneuvolla liikkeellä olleet henkilöt avasivat perjantaina illalla Guayaquilin kaduilla tulen Quinonezia ja nimeämätöntä toista henkilöä kohti. Mitään syytä tapaukselle ei lehden mukaan ole tiedossa.

Quinonezin menehtymisen välikohtauksessa vahvisti Guayan urheiluliiton puheenjohtaja Roberto Ibanez.

– Sydämeni on täysin murtunut. En löydä sanoja kuvaillakseni sitä tyhjyyttä, jonka tunnen. En voi ymmärtää, että meidän pitää elää niin paljon pahan ja epävarmuuden keskellä, Ibanez kirjoitti Twitterissä.

(jos upotus ei näy, klikkaa tästä)


Suursuosikki Pietarin SKA:lla täysin järjetön kerroin!

+lisäetu vain Uhmapelaajille!