Korealainen Hwang Chul-soonia kiusattiin ja halveksuttiin nuorena laihan vartalonsa vuoksi. Hän päätti näyttää muille ja alkoi harjoittelemaan salilla hurjaa tahtia. Nykyään mieheä sanotaankin ”Korean Arnoldiksi”.

178-senttinen Chul-soon nosti painonsa 15 vuodessa 57-kiloisesta rääpäleestä 108 kilon muskelimonsteriksi. Miehen puhtautta on epäilty, mutta hän väittää kuitenkin tiukasti olevansa puhdas urheilija.

37-vuotias syö omien sanojensa mukaan joka kolmas tunti. Hän syö pelkkää kanaa reilusti yli kilon päivässä.

Mies on menestynyt kehonrakennuskilpailuissa. Vuonna 2009 arvostetuissa Musclemania-mestaruuskisoissa ja sijoittui kevytsarjassa toiseksi. Vuonna 2010 Cul-soon hän voitti jo sarjan ja seuraavaksi vuodeksi hän hyppäsi astetta suurempaan raskaaseen sarjaan. 2012 Chul-soon nappasi Musclemaniassa ensimmäisen raskaan sarjan voittonsa, ja voitot ovat sittemmin saaneet jatkoa.

Myös naisrintamalla vaatimattomalla miehellä on mennyt vahvasti.

– Minulla on monia rakastajia. En voi olla kenenkään omaisuutta. Kuulun kaikille, korealainen on kerskaillut.

Katso alta video miehestä.