UFC:stä tuttu vapaaottelija Teemu Packalen on lopettanut ammattilaisuransa. Mies kertoi asiasta Instagram-tilinsä välityksellä.

– Kiitos. Nyt on aika kääntää sivua omassa elämässä ja sitä myöten lyödä hanskat ammattilaisuran puolella naulaan. Mä koin mun uralla mielettömiä tunteita, niin hyvässä kuin pahassa ja oon äärettömän kiitollinen niistä kaikista, alkoi päivitys.

– Mä olen kypsytellyt tätä ajatusta jo viime matsista lähtien, eikä lopettamis päätös todellakaan ole ollut mikään helppo. Nyt on vain pakko kohdata realiteetit ja todettava ”mä en haluu enään”. Tällä hetkellä mun elämässä tapahtuu niin uskomattoman hienoja asioita, etten ole valmis laittamaan niitä syrjään saavuttaakseni jotain jota olen jo kenties saavuttanut. Ja mikäli haluan saavuttaa jotain vielä enemmän, niin en edes uskalla ajatella mistä kaikesta pitäisi luopua lisää ja mitä se vaatisi. Lisäksi uran loppupään tyrmäystappiot tuovat terveydellisen riskin, jota en myöskään ole enään valmis ottamaan, myönsi mies.

Packalen sai nopeasti runsaasti tukea päätökselleen. Aitajuoksija Lotta Harala kommentoi julkaisua sydämiä esittävillä emojeilla.

– Kaikkea hyvää Teemu, kirjoitti puolestaan Makwan Amirkhani.

Kuva ja koko teksti tästä.