Urheiluvedonlyöjät pääsevät maistamaan täysin uudenlaista pelimuotoa.

Vakioveikkaus on hyvin tuttu monille, ja nyt vedonlyöntiyhtiö Betsson Group tarjoaa mielenkiintoisen ”päivityksen” vanhaan peliin.

Uuden pelin nimi on Miljonääri. Siinä annetaan miljoona euroa alkurahaa kaikille pelaajille. 60 päivän aikana tarjotaan yksi pelikohde per päivä, ja 20 kohteeseen on lyötävä rahat kiinni. Toisin sanoen epämieluisia kohteita voi jättää väliin.

Kohteissa on aina kaksi vaihtoehtoa. Rahat voi laittaa vain toiselle vaihtoehdolle tai jakaa vaihtoehtojen kesken. Juju on siinä, että vain voittavan vaihtoehdon rahasumma jatkaa seuraavaan kohteeseen.

Pelissä ei tavallaan voi hävitä mitään, sillä siihen ei voi ostaa rivejä, kuten vaikkapa perinteisessä vakioveikkauksessa. Pelioikeuden saa, kun pelaa urheiluvedonlyöntiä 25 eurolla Betssonilla, Nordicbetillä tai Betsafella. Pelioikeuksia voi olla vain yksi kerrallaan, ja uuden voi hankkia vasta kun koko miljoonan euron starttipotti on kulunut loppuun.

– Ei ole lainkaan liioiteltua sanoa, että tämä voi olla 2020-luvun uusi vakioveikkaus, Betsson Groupin urheiluvedonlyönnin johtaja Jussi Metsiö sanoo yhtiön tiedotteessa.

Alla kuva Miljonääri-pelistä käytännössä.