Jake Paul järjesti lisää draamaa nyrkkeilymaailmaan lauantaina Yhdysvalloissa. Youtubessa kuuluisuuteen noussut Paul tyrmäsi UFC:n välisarjan ex-mestarin Tyron Woodleyn brutaalisti kuudennessa erässä.

Paulin hirmupommi tiputti Woodleyn, joka jäi makaamaan naama päin kanveesia. Paul otti ottelun jälkeen irti kaiken tapahtuneesta.

Hän riemuitsi kehässä voitostaan. Samalla lähti tyly viesti UFC-pomo Dana Whitelle.

– Tyrmäsin juuri viisinkertaisen UFC-mestarin ja nolasin koko firmanne. Pliis, anna minun kohdata Kamaru Usman (välisarjan nykymestari). Pliis, anna minun kohdata (Nate) Diaz. Pliis, anna minun kohdata (Jorge) Masvidal. Pliis, anna minun kohdata (Conor) McGregor. Nolaan heidätkin, latasi Jake Paul.

Paul on jo aiemmin tyrmännyt UFC:stä tutun Ben Askrenin. Ensimmäinen ottelu Woodleyn kanssa päättyi Paulin voittoon hajaäänituomiolla.