Salibandyn MM-kullan kohtalo ratkeaa tänään lauantaina. Vastakkain asettuvat Suomi ja Ruotsi.

Joukkueet ovat kohdanneet toisensa tässä turnauksessa kerran aiemmin. Alkulohkovaiheessa Suomi oli selvästi parempi maalein 7-3.

Aiemmasta voitosta huolimatta vedonlyöntiyhtiö NordicBetin näkemys on se, ettei kumpikaan ole finaalissa ennakkosuosikki. Molempien joukkueiden voiton kerroin on 2,25. Varsinaisen peliajan tasapelistä saisi yli viiden kertoimen.

– Kyse on siitä mitä kukin haluaa painottaa, mutta lähtökohdat finaaliin ovat äärimmäisen tasaiset kuten yleensä aina Suomen ja Ruotsin kohdatessa. Ei tähän finaaliin selkeää suosikkia saa, vaikka katsoisi asiaa kuinka sinivalkoisten tai sinikeltaisten lasien läpi, Betsson Groupin Ruotsin maajohtaja Mattias Wennerkvist sanoi yhtiön tiedotteessa.

Suomen ja Ruotsin välinen ottelu pelataan Helsingin Hartwall Arenalla kello 17.30 Suomen aikaa. Yle näyttää ottelun.