Nooralotta Neziri avautui vaietusta aiheesta – ulostulo keräsi kehuja

© Kuva: Getty Images

Aitajuoksija Nooralotta Neziri on ottanut kantaa itselleen tärkeän asian puolesta.

Neziri kertoi nimittäin Instagramissa omasta suhtautumisestaan päihteisiin.

– Ylpeänä edustan kuvassa Sara Francisin ja Erkki Poikosen Säätiön kanssa terveellistä ja päihteetöntä elämäntapaa. Uskon, että me voidaan omalla esimerkillä toimia hyvinä esimerkkeinä niin nuorille kuin vanhemmillekin.

– Mulle päihteettömyys on ollut helppo ratkaisu ja ne eivät kiinnostaneet mua nuorena – eivätkä nyt aikuisenakaan. Nuorempana koin todella turvalliseksi lähteä viettämään ulos iltaa kavereiden kanssa, kun kotona oli sovittu asioista säännöt ja illan päätteeksi minut haettiin omaan kotiin nukkumaan.

Nezirin mielestä on tärkeää, että nuoret eivät koe painostusta juoda alkoholia.

– Ehkä tällä postauksella voisin viestittää sitä, että älkää koskaan painostako toista ihmistä esimerkiksi juomaan alkoholia, jos hän ei sitä halua. Koen, että meidän pitää lisätä turvallista ja hyväksyvää ilmapiiriä jokaiselle myös viettää esimerkiksi iltaa kavereiden kanssa ilman alkoholia. Ilman painostusta tai syyllistämistä. Kun elää omien arvojen mukaan, on juhlissakin hauskempaa.

– Lopuksi haluan sanoa, että itse en kuitenkaan ole absolutisti ja joskus harvoin itsekin juon alkoholia kohtuudella.

Ulostulo sai kiitosta. Alla pari kommenttia.

– Hyvä Nooralotta, hienoa kun tuot tämän asian esiin!

– Asiaa.

Kuva tästä.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.