Kaisa Mäkäräinen on vaarassa menettää kauden 2013–2014 ampumahiihdon maailmancupin kokonaiskilpailun voittonsa Norjan Tora Bergerille.

Asia on puhuttanut ampumahiihtomaailmaa. Tässä vaiheessa ei ole vielä varmuutta siitä, saako Mäkäräinen pitää ansaitsemansa kristallipallon.

Ampumahiihtolegenda Martin Fourcade, joka kuuluu kansainvälisen ampumahiihtoliiton IBU:n urheilijakomiteaan, kommentoi tilannetta Ylelle. Hän piti asiaa valitettavana. Fourcadella oli myös selvä näkemys.

– Minun henkilökohtainen mielipiteeni on, että Kaisa oli voittaja viimeisen kilpailun jälkeen. Reilumpi tilanne olisi, että molemmat saisivat kokonaiskilpailun voiton. Pahin tilanne olisi, jos Kaisa menettäisi kristallipallonsa. Sitä ei tulla hyväksymään. Minä ja urheilijakomitea tulemme taistelemaan, että sitä ei tapahdu, Fourcade kommentoi Ylelle.

Tässä Ylen juttu, jossa enemmän ranskalaislegendan kommentteja.