Mikko Korhonen loistavassa vedossa – taistelee isoista rahoista

© Kuva: Getty Images

Lauantai oli Mikko Korhoselle erinomainen päivä golfin DP World Tourin, entisen Euroopan kiertueen, Abu Dhabi Championship -kilpailussa.

Aamulla Korhonen pelasi loppuun perjantaina kesken jääneen toisen kierroksensa. Lähtökohta oli armoton, kolme jäljellä olevaa reikää oli pelattava vähintään yksi alle parin, jotta paikka jatkokierroksilla heltiäisi. Korhonen pelasi reiät kaksi alle ja eteni jatkoon vuoden ja kauden ensimmäisessä kilpailussaan.

Peli kulki loistavasti myös kolmannella kierroksella, jonka aikana Korhonen teki viisi birdieä ja vain yhden bogin.

”Aika paljon eilistä parempi päivä tänään. Eilinen tuuli oli vaan liian kova. Tänään oli parempaa lyömistä ja puttaamista. Diesel lämpenee hitaasti muutenkin ja menee hetki, kun taas tottuu tähän rasitukseen. Oli mukava saada vähän onnistumisia tänään”, Korhonen kertoi.

Vahva kolmas kierros nosti suomalaisen asetelmia tuloslistalla huomattavasti. Ennen päätöspäivää, hän jakaa sijaa 28 tuloksella -2. Samalla sijalla on mm. maailmanlistan entinen ykkönen, nykyinen kahdeksikko, Rory McIlroy. Miehet pelaavat sunnuntaina samassa peliryhmässä, jonka kolmas jäsen on Japanin Takumi Kanaya.

Kalle Samooja ja Tapio Pulkkanen karsiutuivat jatkokierroksilta. Sami Välimäki eteni jatkoon, mutta vaikean kolmannen kierroksen päätteeksi hän valahti sijalle 68.

Kisaa johtavan Scott Jamiesonin kärkitulos Yas Links -kentällä on -11.

Kisa kuuluu rahakkaaseen Rolex Series -sarjaan, joten palkintopotissa on kahdeksan miljoonaa dollaria eli noin seitsemän miljoonaa euroa. Kilpailu onkin yksi kauden suurimmista.

Lähde: Mikko Korhosen tiedote

Golfin Euroopan kiertue V sportin kanavilla ja Viaplay-palvelussa.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.