Jenkeissä jo pelätään – tiputtaako UFC shokkiuutisen Conor McGregorista?

© Kuva: Getty Images

Conor McGregor ei ole voittanut ottelua UFC:n kevytsarjassa sitten vuoden 2016, kun hän kukisti Eddie Alvarezin titteliottelussa.

Välisarjassa mies peittosi Donald Cerronen vuonna 2020. Kevytsarjassa on tullut selkäsauna Habib Nurmagomedovilta ja kaksi tappiota Dustin Poirieria vastaan.

Nyt näyttää silti mahdolliselta, että McGregor pääsee ottelemaan UFC:n kevytsarjan mestaruudesta. Irlantilainen on taloudellisesti mitattuna UFC:n selvästi suosituin ottelija ja todellinen rahasampo.

Tilanne kevytsarjassa muuttui hieman, kun Charles Oliveira onnistui puolustamaan mestaruusvyötään Poirieria vastaan. Monet asiantuntijat odottivat Poirierin voittavan. Hän tuskin olisi kohdannut McGregoria neljättä kertaa.

Oliveira teki kuitenkin nopeasti Poirier-ottelun jälkeen selväksi, että hän haluaa kohdata McGregorin. Brassitähti tietää, että edessä olisi uran selvästi suurin tilipäivä. McGregor haluaa myös kohdata Oliveiran.

Vapaaottelulegenda Chael Sonnen kertoo Oliveiran ja McGregorin mahdollisesta ottelusta Youtube-kanavallaan. Hän pitää sitä varsin mahdollisena.

– Oliveira voi tehdä, mikä on parasta hänelle. Hän on tehnyt selväksi, että hän on valmis siirtämään ykköshaastajan sivuun, kuka se sitten onkaan. Nyt se sattuu olemaan Justin Gaethje.

Gaethje hämmästeli Oliveiran ja McGregorin mahdollista kohtaamista TMZ:llä. Hän lupasi kilahtaa kunnolla, jos UFC päättää järjestää ottelun.

– Jos en (pääse mestaruusotteluun), poltan v**tu kaiken. Pamahdan paikalle ja alan heittää nokkakärryjä joka paikkaan, laukoi Gaethje viitaten McGregorin vajaan neljän vuoden takaiseen sekoiluun.

UFC:n kevytsarjan mestaruusottelu nähtäneen vasta keväällä, ehkä huhtikuussa.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.