Iivo Niskanen on suuri suosikki Pekingin olympialaisten 15 kilometrin (p) hiihtomatkalle.

Kyseessä on väliaikalähtö. Sen uskotaan suosivan suomalaista, joka hävisi Tour de Skillä tuolla matkalla Johannes Kläbolle. Tuolloin oli kyseessä yhteislähtö.

Entinen hiihtotähti Devon Kershaw uskoo kuitenkin Kläboon olympialaisissa. Hän kertoi näkemyksensä Fasterskier-podcastissa.

– Odotan innolla miesten 15 kilometrin perinteistä. Tämä kisa kertoo totuuden. Niskanen on näyttänyt olevansa omaa luokkaansa koko matkan olympialaisiin. Mutta anna erilaisen ennusteen – voitto Kläbolle. Kyllä, kuulitte oikein.

– Kläbo voittaa 15 kilometrin perinteisin kisan. Johannes hoiti Iivon tällä matkalla Val di Fiemmessä. Niskanen on kakkonen, ja uskon (Aleksandr) Bolshunovin olevan kolmas. Mutta taistelu voitosta tulee olemaan todella tiukka. Siitä tulee yksi kautta aikojen kisoista.