Jakob Ingebrigtsen valitsi vetojuhdan roolin MM-hallien 1500 metrillä, mutta ei kyennyt vastaamaan, kun Etiopian Samuel Tefera nousi rinnalle loppusuoralla ja vei mestaruuden kisaennätyksellä 3.32,77. Ingebrigtsen oli toinen ajalla 3.33,02 ja Kenian Abel Kipsang kolmas. Hänen aikansa oli 3.33.36.

Ingebrigtsen piti juoksussa vauhtia ja veti 400 metriä 55,89, 800 metriä 1.53,93 ja 1000 metriä 2.22,82. Tefera oli viimeisellä kierroksella aivan norjalaisen kannassa ja kiristi ohi mestariksi.

– Mestaruus tuntui hyvältä. Olen taas terve ja valmis millaisiin kisoihin vain, akillesvaivasta toipunut Tefera hehkutti.

Belgradin MM-hallien finaali oli Tokion olympiakisoissa 1500 metriä voittaneelle Ingbrigtsenille talven kolmas hallikilpailu MM-kisojen alkuerä mukaan lukien. Kauden avauksessaan Lievenissä helmikuussa hän juoksi halli-ME:n 3.30,60.