Korkeushypyn MM-mitalisti Julija Levtshenko on viestittänyt Instagramissa tunnelmiaan Ukrainan sodan aikana.

Hän on aiemmin esimerkiksi julkaissut kuvia pommisuojasta. Nainen on päivittänyt lisää tilanteestaan.

– Haluan vain asua kotimaassani Ukrainassa. Ilman venäläisiä sotilaita ja Putinia, luki viestissä.

– Ei ole sanoja mitä sanoa. Tämä on tuskaa ja helvettiä… Kiitokset koko maailmalle ja niille, jotka eivät ole hiljaa. Haluan vain asua kotona! Kotona Kiovassa, Ukrainassa. Kuolen sisälläni. Meidän ihmisemme kuolevat kadulla. 24. helmikuuta Venäjä hyökkäsi kimppuumme. Nyt elämämme ei tule koskaan enää olemaan samanlaista.

– Rakastan Ukrainaa!!! Rakastan ihmisiä, uskon maahamme. Uskon koko maailman voimaan. Se mitä nyt tapahtuu, on tyhmintä mahdollista. Tällä vuosisadalla hyökätä ihmisten kimppuun. Näin käy, jos ihminen kuvittelee olevansa kaikkivaltias jumala. Hän meni sekaisin. Niin Putinille kävi.

Kuva tästä.