Jenkkifutislegenda Tom Brady ilmoitti Twitterissä, että hän jatkaakin uskomatonta pelaajauraansa, vain kaksi kuukautta lopettamispäätöksensä jälkeen.

– Viimeisen kahden kuukauden aikana olen ymmärtänyt, että paikkani on edelleen kentällä eikä katsomossa. Sekin aika tulee vielä. Mutta se ei ole nyt. Rakastan joukkuekavereitani ja perhettäni, joka tukee minua. He mahdollistavat tämän kaiken. Palaan takaisin ja aloitan urani 23. NFL-kauden Tampassa. Meillä on keskeneräisiä bisneksiä, Brady kirjoitti.

Tom Brady

@TomBrady
These past two months I’ve realized my place is still on the field and not in the stands. That time will come. But it’s not now. I love my teammates, and I love my supportive family. They make it all possible. I’m coming back for my 23rd season in Tampa. Unfinished business LFG

Kaikille tämä tieto ei kuitenkaan aiheuta riemua, sillä eräs henkilö pulitti huutokaupassa Bradyn viimeisestä touchdown-pallosta peräti 519 000 dollarilla eli noin 470 000 euroa. Kun huutokauppa sulkeutui viikonloppuna, Brady oli yhä virallisesti eläköitynyt amerikkalaisen jalkapallon pelaamisesta.

Maanantaina putosi kuitenkin uutispommi, kun Tampa Bay Buccaneersin pelinrakentajakonkari ilmoittikin jatkavansa uraansa. Pallo on tuskin enää lähellekään samanarvoinen kuin vielä viikonloppuna.