Seitsenottelija Maria Huntington valmistautuu uuteen kauteen uudessa valmennuksessa. Nainen on kertonut tunnelmistaan Urheilulehden haastattelussa, joka on julkaistu myös Ilta-Sanomien verkkosivuilla.

Huntington teki vuonna 2019 otteluennätyksensä 6339. Viime kaudella paras kunto ja suoritustaso eivät löytyneet olympialaisissa.

Huntingtonista ja mahdollisesta SE-tuloksesta on puhuttu paljon. Satu Ruotsalaisen Suomen ennätys 6404 on yli 30 vuoden takaa. Huntington muistutti Urheilulehdelle, ettei hän itse ole ottanut asiaa esille.

– Välillä tuntuu, että Suomen ennätyksen rikkominen on minun kohdallani ainoa juttu, mitä media seuraa. Itse en ole ottanut sitä puheeksi haastatteluissa, sanaili Huntington UL:lle.

Tässä Ilta-Sanomien juttu (kirjautuneille), jossa lisää Huntingtonin mietteitä.