Pesäpalloseura Kirittärien seurajohtaja Petri Kaijansinkko jättää tehtävänsä. Seura kertoo asiasta verkkosivuillaan.

– Kurinpitomenettelystä johtuen kulunut talvi on ollut raskas, ja varmasti joukkueellekin poikkeuksellinen. Haluan nyt katsoa omalta osaltani eteenpäin, ja antaa joukkueelle ja ennen kaikkea pelaajille työrauhan tulevan kauden lähestyessä.

– Kiitos Kirittärien pelaajat, valmennustiimit, toimihenkilöt, johtokunta ja talkooväki yhteisistä vuosista. Kiitos katsojat ja kannattajat. Erityisen suuren kiitoksen haluan antaa lukuisille yhteistyökumppaneille, joiden kanssa olen saanut tehdä yhteistyötä lähes kuuden vuoden ajan. Teidän ansiosta Kirittäret on taloudellisestikin hyvässä kunnossa. Eteenpäin, Kaijansinkko kertoi tiedotteessa.

Kyseessä oli Kirittärien mukaan Kaijansinkon oma ratkaisu.

Kaijansinkko myönsi viime vuonna syyllistyneensä seksuaaliseen häirintään vuonna 2014. Urheilulehti nosti asian julkisuuteen viime vuonna, kun se kertoi pesäpallovalmentajan häirinneen nuorta pelaajaa seksuaalisesti vuonna 2014.

Myöhemmin selvisi, että toinenkin pelaaja väitti joutuneensa Kaijansinkon häirinnän kohteeksi vuosina 2008–2011. Ilta-Sanomat kertoi tapauksesta joulukuussa.