Vapaaottelutähti Henry Cejudo on tehnyt sosiaalisessa mediassa selväksi, että hän ei ole vakuuttunut supertähti Conor McGregorin treenivideoista.

Irlantilaistähti on somepäivitysten perusteella viettänyt varsin villiä kevättä, johon on kuulunut juhlimista. McGregor julkaisee kuitenkin ajoittain myös videoita harjoituksistaan.

McGregorin tuorein treenivideo herätti Cejudon. Painin olympiavoittaja ja kärpässarjan sekä kääpiösarjan entinen UFC-mestari antoi karun arvionsa Instagramissa.

– Tarpeettomia isoja liikkeitä, joiden seurauksena voimalyönnit ovat kaavamaisia. Pitää keskittyä nopeisiin liikkeisiin eikä lyönteihin, jotka pystyy ennakoimaan jo kaukaa. Tee etukädellä puolikas lyönti ja piilota näin takakäden voimalyönti. Panosta enemmän siihen, kuinka tulet tilanteisiin, niin näet eron. Vilpittömästi, nöyrä Henry, kirjoitti Cejudo

Cejudo on lopettanut oman uransa. Hän on kuitenkin vihjaillut olevansa tekemässä paluuta UFC:hen.

McGregor on kuntoutunut jalkavammastaan. UFC-asiantuntija Ariel Helwani kertoi tosin hiljattain, että McGregor saattaa palata kehään vasta ensi vuoden puolella.