Krista Pärmäkoski ilmoitti viime hiihtokauden lopuksi jatkavansa vielä urheilu-uraansa. Pekingin olympiapronssimitalisti onkin jo aloittanut tiukan treenin tulevaa kautta varten.

Pärmäkoski kertoi Instagramissa vetäisseensä maanantaina yli 25 kilometrin juoksulenkin. Matka taittui noin kahdessa tunnissa ja 40 minuutissa.

– Sillä välin, kun kävin raapaseen 25kilsaa polkuja ja mettäautoteitä, niin meillä oli jo Maalausliike Laatutrio aloittanut maalausurakan. Todettiin jo hyvissä ajoin, että jätetään rakennushommat ammattilaisille, joihin myös talon maalaus kuuluu, jotta voidaan keskittyä omiin töihimme täysillä.

– Voishan sitä treenien välissä ottaa pensselin käteen, mutta palautuminenhan siinä kärsii, saati hermot ja tuskin työn jälki olis kerrasta sellasta, että miellyttäis. Joten mä pysyn mahdollisimman kauan tällä viikolla teillä ja poluilla treenailemassa pois häiritsemästä ammattilaisten työskentelyä, kirjoitti Pärmäkoski.

Pärmäkoski muutti viime vuonna aviomiehensä Kuortaneelle rakennettuun hirsipirttiin.

Koko päivitys tästä.