NBA:n todellisiin supertähtiin lukeutuva Nikola Jokic valittiin tällä kaudella toistamiseen perättäin sarjan arvokkaimmaksi pelaajaksi. Jokicin ja Denver Nuggetsin tie katkesi kuitenkin pudotuspeleissä.

Jokicin kesäloma alkoi näin ollen toivottua aiemmin ja serbi järjesti melkoisen yllätyksen Ruotsin ravimekassa Solvallassa. Sweden Cupin lämmittelyssä nähtiin kaksi ohjastajaa pukeutuneena oranssiin valmistamassa hevostaan kilpailuun. Toinen oli Ruotsissa hyvin tunnettu ohjastaja Alessandro Gocciadoro, mutta toisen osalta katsojat saivat hieraista silmiään toisenkin kerran.

Rattailla istui Jokic, joka on Gocciadoron läheinen ystävä, mutta tämä ei selitä kaikkea.

– Unelmani on muuttaa takaisin Serbiaan ja ryhtyä ravivalmentajaksi koripallourani jälkeen, Jokic sanoi Expressenin mukaan.

– Maani on valitettavasti Euroopan huonoin raveissa ja kilpahevosia on ehkä 150. Ulkomaille pääsy on myös hyvin hankalaa. Mutta hemmetin hauskaa se on.

🅿️eter Andersson 🕊🇺🇦🎤

@startsnabb
Klart man ställer upp 👍