Krista Pärmäkoski oli jälleen kerran yksi suomalaisonnistuja olympialaisissa. Pärmäkoski nappasi pronssia 10 kilometrin perinteisen hiihtotavan kisassa.

Kisojen jälkeen Pärmäkoski oli vahvassa vireessä ja nappasi kolme palkintopallisijaa maailmancupissa. Iltalehden asiantuntija Reijo Jylhä arveli jopa, että Pärmäkoski oli huippukunnossa vasta Pekingin kisojen jälkeen.

Pärmäkosken valmentaja Matti Haavisto oli täysin eri linjoilla. Hän esitti oman näkemyksensä Iltalehdelle.

– Niillä suorituksilla, mitä Krista teki olympialaisten jälkeen, hän ei olisi saavuttanut Pekingissä pronssia. Krista oli Kiinassa kauden parhaassa iskussaan. Muilla vire laski enemmän olympiakisojen jälkeen kuin Kristalla, arvioi Haavisto IL:lle.

Pärmäkoski ilmoitti kauden päätteeksi jatkavansa uraansa ainakin vuodella.

Tästä Iltalehden juttu, jossa enemmän Pärmäkoskesta.