Hiihtotähti Krista Pärmäkoski oli perjantaina mukana harjoittelemassa seitsenottelijoiden Miia Sillmanin ja Maria Huntingtonin kanssa. Hän kertoi kokemuksestaan Instagramissa.

– Kiitos Maria Huntington ja Miia Sillman pääsystä mukaan tänään teidän treeniin. Naaman helotuksesta näkee kuka joutu tänään kovimmille. Helpot ja kevyet 150metriset ja 200metriset alle ennen 800m juoksua ei pitäis tuntua miltään, jos on tottunu paineleen 10km kilpaa. Mutta voin kertoo, että tähänkin hiihtäjän reiteen saatiin sen verran kerrytettyä jo happoa niillä, että ei se kasisatanen ihan helpolla lähteny.

– Varsinkin, kun lähtee liikkeelle itelleen aivan ylivauhtia. Noi mimmit on ihan sairaan kovia. Ite yrittää hallita yhtä lajia. Heillä niitä on seitsemän, missä pitäs olla maailman eliittiä. Kovaa hommaa ja arvostus nousee. Onneks he myös samalla jo lupautu syksyllä tutustuun hiihtäjän harjotteeseen. Lupaan, etten päästä helpolla, kirjoitti Pärmäkoski.

Seitsenottelijat valmistautuvat tiukasti pian alkavaan kisakauteen. Pekingin olympialaisista pronssia napannut Pärmäkoski jatkaa omaa hiihtouraansa ainakin ensi kauden.

Tästä koko päivitys.