Seitsemän maailmanmestaruutta F1-sarjassa voittanut Lewis Hamilton on kerännyt fanien keskuudessa myös paljon vihamiehiä. He ovat osoittaneet oman vahingonilonsa Mercedeksen vaikeuksien aikana.

Osa Hamiltonin faneista on ilmaissut turhautumisensa Hamiltonin kohteluun. Fanit saivat lauantaina tarpeekseen, kun he bongasivat katsomosta Hamiltonille osoitetun fanilakanan.

Siinä luki: ”Hamilton! Russell on sinua nopeampi!”. Lakanalla viitattiin Hamiltonin tallikaveriin George Russelliin, joka on ottanut pienen niskalenkin legendasta.

Lakana muistutti myös vuoden 2010 tallimääräyksestä. ”Fernando on sinua nopeampi”, sanottiin tuolloin Ferrarilta Felipe Massalle. Tämä ymmärsi yskän ja päästi tallikaverinsa Fernando Alonson ohitseen.

Fanit paheksuivat kuitenkin Barcelonassa Hamiltonille suunnattua viestiä.

– Toivoisin, että ihmiset käyttäisivät enemmän aikaa suosikkiensa kannustamiseen kuin täysin syyttömien kuskien vihaamiseen. Hirvittävää, päivitteli yksi fani.

Monet arvelivat, että asialla olivat Fernando Alonson fanit.

– Alonso ulkona aika-ajon ensimmäisessä osiossa. Kaikella kunnioituksella, espanjalaiset ystäväni, tylytti eräs.

Formula 1 -kausi jatkuu Espanjassa tänä viikonloppuna. Kaikki harjoitukset, aika-ajot ja osakilpailut ovat katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa ja V sport -kanavilla.

Kuva tästä.