Alfa Romeon Valtteri Bottas ajoi fantastisesti kuudenneksi sunnuntaina Espanjan GP:ssä. Kaikki eivät kuitenkaan halunneet vain ylistää suomalaiskuskia.

Jotkut Mercedes-fanit halusivat nimittäin muistella vielä viime kautta. Mercedeksen Lewis Hamilton menetti tuolloin viimeisessä kisassa MM-tittelin Red Bullin Max Verstappenille.

Mersun fanit kritisoivat koko viime sesongin ajan tuolloin tallissa ajaneen Bottaksen ajamista ohitustilanteissa. Heidän mielestään suomalaisässä oli liian passiivinen ja päästi Verstappenin liian helpolla.

George Russell taisteli nyt sunnuntaina tiukasti Red Bull -kuskeja vastaan. Mercedes-fanit toivoivat, että Bottas olisi osoittanut samanlaista luonnetta vastaavissa tilanteissa.

– En voi olla ajattelematta, että jos George olisi ollut toisessa autossa, Lewis olisi voittanut kahdeksannen MM-tittelin, tilitti fani.

– Ei millään pahalla, Valtteri, mutta katsokaa, kuinka George puolusti tänään ja muistakaa, kuinka Valtteri puolusti Maxia vastaan viime kaudella, jatkoi hän ja sai valtavasti tukea kommentilleen.

Russellin työtä helpotti tosin sunnuntaina se, että Verstappenin auton avattava takasiipi ei toiminut kuin ajoittain.

Formula 1 -kauden kaikki harjoitukset, aika-ajot ja osakilpailut ovat katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa ja V sport -kanavilla.

Man I can’t help but think that if we had George in the 2nd car last year, Lewis would have won that 8th title 🥲 #F1

Man I can’t help but think that if we had George in the 2nd car last year, Lewis would have won that 8th title 🥲 #F1
No offense to Valtteri but look how George defended today and remember how Valtteri defended against Max last year!