Entinen F1-kuski Kimi Räikkönen vakuutti viime kauden päätteeksi, että hän ei tule viihtymään paljon F1-varikolla heti uransa päättymisen jälkeen. Mies on pitänyt myös varsin matalaa profiilia julkisuudessa. Räikkönen on nyt kuitenkin tekemässä jonkinlaisen paluun F1-maailmaan.

Räikkönen on nimittäin tiistaina 24. toukokuutta mukana perinteisessä hyväntekeväisyysottelussa. Entiset ja nykyiset F1-kuskit sekä muiden lajien eri tähdet ottavat osaa jalkapallo-otteluun AS Monacon kotistadionilla.

Räikkönen pelaa samassa joukkueessa muun muassa Sebastian Vettelin, Charles Leclercin, Valtteri Bottaksen ja Fernando Alonson kanssa. Entinen Juventus-pelaaja Oscar Damiani valmentaa joukkuetta.

Suomalaislegenda ei uransa aikana ollut tuttu näky Monacon hyväntekeväisyysotteluissa. Ferrarilla ajaessaan mies tosin pelasi ystävyysottelussa Torinossa ja pamauttikin hattutempun kamppailussa.

Monacon GP järjestetään myöhemmin samalla viikolla. Ei ole varmaa, onko Räikkönen tuolloin myös varikolla.

Formula 1 -kausi jatkuu Espanjassa tänä viikonloppuna. Kaikki harjoitukset, aika-ajot ja osakilpailut ovat katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa ja V sport -kanavilla.

Digitale Racing

@digitaleracing_
⚽ Monaco GP öncesinde yardım maçı düzenlenecek.

⭐ Katılan birçok ünlü isim bulunuyor.

🏎️ Alonso, Vettel, Raikkonen, Verstappen, Leclerc, Hakkinen ve daha fazlası...