Nyrkkeilylegenda Mike Tyson on nähty viimeksi kehässä marraskuussa 2020. Tyson kohtasi tuolloin näytösottelussa Roy Jones Juniorin. Sen jälkeen on spekuloitu paljon Tysonin mahdollisella seuraavalla ottelulla.

Nyt on jälleen saatu uutta tietoa. Tyson on nimittäin avannut tämän hetken tilannettaan Bill Maherin podcastissa Club Random with Bill Maher.

Maher tiedusteli Tysonilta, onko tämä aikeissa kohdata Youtube-nyrkkeilijä Jake Paulin. Tysonilla oli varsin herkullinen vastaus.

– Soitan hänelle perjantaina ja keskustelemme asiasta, väitti Tyson.

Kun Maher tiedusteli, hyväksyisikö Tyson tarjouksen ottelusta, oli vastaus selvä: ”Ehdottomasti.”

Jake Paul on hypettänyt mahdollista Tysonin kohtaamista jo kuukausia. Tyson itse taas on väittänyt aiemmin suostuvansa otteluun, jos hän saa 100 miljoonan dollarin palkkion.

Tysonilla on ikää jo 55 vuotta, kun taas Jake Paul on 25-vuotias. Paul on tyrmännyt aiemmin esimerkiksi vapaaottelijoita nyrkkeilykehässä. Mies on kuitenkin saanut kritiikkiä siitä, ettei ole otellut oikeita nyrkkeilijöitä vastaan.

Kaksikon 30 vuoden ikäero herättää paljon keskustelua. Asiantuntijat ovat spekuloineet, mikä merkitys sillä olisi nyrkkeilyn arvostukselle, jos vasta muutama vuosi sitten harjoittelun aloittanut Paul voittaisi Tysonin. Nyrkkeilyä paremmin ymmärtävät osaisivat varmasti laittaa asian mittasuhteisiin. Iso osa faneista on kuitenkin massaa, jotka eivät näe nyansseja samalla tavalla.