Makwan Amirkhani on joutunut toisen UFC-ottelijan ryöpytyksen kohteeksi sosiaalisessa mediassa. Damon Jackson lyttäsi ensin Darrick Minnerin, joka vetäytyi ilmeisesti kaksikon sovitusta ottelusta. Miesten piti kohdata kesäkuun alussa. Myös Amirkhani sai osansa Jacksonin someavautumisista.

Eräs fani ehdotti, että Amirkhani ottaisi Minnerin paikan ja kohtaisi Jacksonin. Tämä ei ehdotusta niellyt.

– Hän (Amirkhani) nyhverö. Hän ei missään nimessä ottaisi ottelua kahden viikon varoitusajalla. Hänen pitäisi kohdata Andre Fili, koska he ovat molemmat itkupillejä, lyttäsi Jackson.

Amirkhanilla on tuskin aikaa lentää ottelemaan Jacksonia vastaan Yhdysvaltoihin. Perjantaina vahvistettiin nimittäin, että suomalaisottelija kohtaa Jonathan Pearcen UFC-illassa Lontoossa 23. heinäkuuta.

Pearce on kolmen ottelun voittoputkessa UFC:ssä. Amirkhani palasi maaliskuussa voittokantaan kolmen perättäisen tappion jälkeen.