Juoksija Sara Kuivisto oli yksi suurista suomalaisista sensaatioista Tokion olympialaisissa. Kisoissa neljä kertaa Suomen ennätyksen rikkonut Kuivisto on nyt myöntänyt Ylen haastattelussa, että tulevasta kesästä tuskin voi odottaa vastaavaa ilotulitusta.

Kuivistolla on alla vaikeita kuukausia. MM-hallien jälkeen alkanut sairauskierre tuhosi tärkeän harjoitteluvaiheen. Yli kuukauden jälkeen ongelmien syyksi osoittautui Dientamoeba fragilis -niminen suolistoloinen.

Kuivisto ei ole vielä edes aloittanut kisakauttaan. Hän kertoo kuitenkin Ylelle olevansa realisti ja pitävänsä varsin mahdollisena, että etenkin 1 500 metrillä tulee olemaan viime vuotta vaikeampaa.

Tilanne turhauttaa luonnollisesti SE-naista. Hän oli kovassa iskussa vielä hallikaudella.

– Tämä tuntuu niin turhalta koko juttu. Pikku ötökkä tulee mahaan ja sekoittaa koko pakan. Eniten harmittaa se, että olin niin loistavassa kunnossa talvella. Siitä olisi ollut ihan unelmatilanne jatkaa MM-hallien jälkeen harjoittelua. Se meni ihan pieleen, Kuivisto kommentoi Ylelle.

Tästä Ylen juttu, jossa enemmän Kuiviston kommentteja.