Urheiluvaikuttaja Aleksi Valavuori ja kiekkoasiantuntija Petteri Sihvosen välillä on räiskynyt jo pitkään. Valavuori on päättänyt palata jälleen asiaan.

Mies kommentoi Twitterissä Ilta-Sanomien juttua, jossa kerrottiin viime vuonna dopingista kärynneistä suomalaisista. Käryjen vähäinen määrä teki ilmeisesti vaikutuksen Valavuoreen.

– Muistan erään TV-keskustelun, jossa eräskin pönttö yritti kertoa mulle kotimaisen urheilun doping-ongelmasta ja väitti ettei palkintoja voi voittaa ilman dopingia. Puhui siis täyttä paskaa, kuten jo silloin sanoin, latasi Valavuori.

Valavuori ei maininnut Sihvosta nimeltä, mutta viittasi siis hänen ja Sihvosen ja Ajankohtaisessa kakkosessa YLE:n Huippu-urheiluillassa aikanaan käymään sananvaihtoon.

Sihvonen tunnisti itsensä Valavuoren kommentista ja tarjosi vastauksen.

– Siitä keskustelusta on 10 vuotta. Näyttäisi, että suomalainen huippu-urheilu on niistäkin ajoista puhdistunut, mistä kielii osaltaan huippu-urheilumme menestyksen hiipuminen etenkin yksilölajeissa. Palkintopallille on noustu ja noustaan harvakseltaan. Kannatan puhdasta urheilua! linjasi kaiken nähnyt kiekkomies.