Iivo Niskanen aloitti perjantaina uransa raviohjastajana. Hän oli 11:s E.V. Esko -hevosen kanssa Vieremällä lähdössä, jonka voitti Matti Nisosen Episode Nine samasta tallista. Niskanen kommentoi vetoaan Hevosurheilu-sivustolle.

– Oli kyllä jännää touhua ja kiva ohjastaa. Ja tällaisen yleisön edessä! hehkutti mies Hevosurheilulle.

Paikalla oli lähes 3 000 katsojaa. Niskanen kertoi Hevosurheilu-sivustolle myös, että hän kohtasi karun todellisuuden kierrosta ennen maalia. Hiihtotähti ajatteli, että tästä ehtii vielä vaikka mihin, mutta hevonen alkoi puolestaan ilmeisesti jo ajatella, että kisa oli siinä.

Niskanen kertasi kokemustaan myös Suomen Hippoksen tiedotteella.

– Oli jännää touhua, mukava oli ohjastaa. Meni hyvin ja ilman haavereita selvittiin. Ei ole kuin hiekkainen naama, Niskanen kommentoi Vieremän radan haastattelussa.

– Kivaa oli aloittaa kuitenkin ja hieno kokemus.

Niskanen kilpailee seuraavaksi hevosten takana heinäkuun puolivälissä Mikkelin St Michel -ravien yhteydessä.