Uimari Fanny Teijonsalo ei lähde uinnin MM-kisoihin Budapestiin. Tokion olympialaisissa Suomea edustanut Teijonsalo kertoo asiasta Instagramissa.

Suomen pieni joukkue supistui entisestään. Mukana joukkueessa ovat enää Mimosa Jallow, Veera Kivirinta, Ari-Pekka Liukkonen ja olympiapronssimitalisti Matti Mattsson.

– Yli kahden vuoden onnistuneen välttelyn jälkeen korona osui sitten omalle kohdalle ihan super harmillisen aikaan. Muuten sairastin taudin aika lievänä mutta keuhkot/astma otti sen verran takapakkia että ei oo mahiksia olla MMeihin mennessä kisakunnossa.

– Tietty turhauttaa paljon mutta tän vuoden pääfokus oli onneks alun perinkin vasta elokuun EM-kisoissa, eli nyt vaan palaudutaan rauhassa ja ruvetaan sit rakentaa kuntoa niitä kohti, kirjoitti Teijonsalo.

Uinnin MM-kilpailut järjestetään Budapestissä 18.6–3.7.2022.

Päivitys tästä.