Hulk Hogan (oikealta nimeltään Terry Bollea) on ehkä historian suurin showpainilegenda. Mainetta ja mammonaa urallaan saanut Hogan on kuitenkin myös kokenut takaiskuja bisnesrintamalla.

Hogan oli 1990-luvulla erittäin tunnettu ja suosittu nimi Yhdysvalloissa. Hänelle aukesi tuolloin myös bisnesmahdollisuus, joka olisi tuonut lopulta huimat tulot. Ongelma oli vain se, että Hogan ei ollut kuulemassa tarjousta riittävän aikaisin.

Mies kertoi myöhemmin Fox Sportsille, mitä oikein tapahtui. Hän oli hakemassa lapsiaan koulusta, kun puhelin soi. Hoganilla ei ilmeisesti ollut vielä tuohon aikaan matkapuhelinta, joten häntä ei tavoitettu.

Langan toisessa päässä oli Hoganin agentti. Tämä olisi vahvistanut Hoganin halun lähteä uuteen projektiin.

Hogan huomasi vastaajaan tulleen viestin palattuaan kotiin. Siinä vaiheessa peli oli menetetty. Tarjous ei ollut enää pöydällä.

Kyse oli roolista uuden grillin kasvoina. Hoganin sijaan firma päättikin palkata kovista lyönneistään tunnetun nyrkkeilylegendan George Foremanin. Hogan arvioi myöhemmin kyseisessä haastattelussa, että Foreman on tehnyt vuosien saatossa yli puolen miljardin dollarin tilin tuotteen ansiosta. Tuote tunnetaan nimellä George Foreman Grill, ja sitä kauppailtiin aikanaan myös suomalaisilla mainoskanavilla.

Hogania on toki potkinut myös onni taloudellisella rintamalla. Vuonna 2016 miljardööri Peter Thiel rahoitti Hoganin oikeusjutun Gawker Mediaa vastaan. Se oli julkaissut ilman Hoganin lupaa salaa kuvatun lyhyen seksivideon miehestä. Gawker joutui lopulta sovittelemaan jutun ja maksamaan Hoganille 31 miljoonaa dollaria.